Bivša zvezda rijalitija ’16 and pregnant’ pronađena mrtva

Izvor: Tracara.com, 22.Dec.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša zvezda rijalitija ’16 and pregnant’ pronađena mrtva

(foto: Twitter.com/uuknoiit) Nekadašnja učesnica MTV-jevog rijaliti programa 16 and pregnant, Valerie Fairman, preminula je u 23. godini života. Patolog okruga Chester saopštio je za E!News da je uzrok smrti Fairmanove još uvek nepoznat i da se čekaju rezultati obdukcije. Valerie je dugo vodila bitku i sa konzumiranjem narkotika što je i dokumentovano u ponekim epizodama 16 and pregnant, a imala je problema i sa zakonom, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je 2015. u svojoj 21. godini, uhapšena pod optužbom za bavljenje prostitucijom. Portparol MTV-ja izjavio je za E!News: “Svi smo zatečeni vešću o Valerijinoj smrti. Naše misli i molitve su sa njenom porodicom u ovim teškim trenucima”. Nadugo nakon što je vest objavljena, mnoge MTV zvezde izjavile su saučešće na društvenim mrežama. “O moj Bože. Čule smo se pre nekoliko meseci kada sam joj rekla koliko sam ponosna na nju i činilo mi se da joj dobro ide…. Ne uzimajte život zdravo za gotovo. Budite bliski sa svojom decom i volite ih.”, napisala je na svom Twitter profilu Jenelle Evans, zvezda emisija Teen Mom. (foto: Twitter.com/uuknoiit) Fairmanova je iza sebe ostavila 7-godišnju ćerkicu Nevaeh Lynn Fairman.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) AMERIČKA RIJALITI ZVEZDA PREMINULA: Iza sebe ostavila sedmogodišnju ćerku!

Izvor: Kurir, 22.Dec.2016

...Valeri Ferman poznata je po svom kontroverznom ponašanju, problemima sa alkoholom i drogom, kao i učešću u američkom rijalitiju..Valeri je pronađena zaključana u kupatilu bez svesti, nakon što je jedna njena prijateljica razvalila vrata..Zvezda rijalitija o tinejdžerskim trudnoćama, nekoliko...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.