Bil Marej sme da ukrade album Wu-Tanga, ili ipak ne?

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Dec.2015, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bil Marej sme da ukrade album Wu-Tanga, ili ipak ne?

Da li ste čuli za jedinstveni album grupe Wu-Tang Clan koji je prodat zloglasnom farmaceutskom izvršnom direktoru Martinu Škreliju za 2 miliona dolara?

Naime, na internetu su se pojavile informacije da ugovor koji je Škreli potpisao kako bi kupio ovaj album u sebi ima klauzulu koja omogućava Bilu Mariju da planira i izvrši pljačku albuma bez ikakvih pravnih posledica.

Međutim, nakon brojnih naslova koji su kružili intenetom i koji su ukazivali na mogućnost Bila >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Marija da ukrade album grupe Wu-Tang, ispostavilo se da je sve to šala jednog korisnika tvitera.

Izvesni Rob Vesli je postavio lažan tvit koji je veoma lako prevario ceo internet. Tvit u kome je izneo infomacije o prodaji albuma Wu-Tang i detaljima samog ugovora dosta je retvitovan što je navelo ljude da poveruju da su informacije istinite.

Ipak bilo je i onih koji nisu u ovo poverovali pa su se i sami našalili.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.