Big Sem neće u vruću stolicu

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2016, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Big Sem neće u "vruću stolicu"

Prema poslednjim infomacijama koje stižu sa ostrva, Olerdajs nije prihvatio ponudu FA da preuzme poziciju selektora 'Gordog Albiona'.

Roja Hodžsona neće naslediti Sem Olerdajs, iako je bio prvi pik Fubdalske asocijacije Engleske.

Big Sem je pristao na razgovor sa čelnicima FA i napustio privremeno pripreme Sanderlenda u Austriji, ali su pregovori veoma brzo zapali u ćorsokak.

Ovu informaciju preneo je bivši engleski reprezentativac Sten Kolimor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na tviteru, a izvor mu je novinar Dejli Mejla Met Loton.

BREAKING. Sam Allardyce a step away from being #ENG manager according to @Matt_Lawton_DM

That was quick!

— Stan Collymore (@StanCollymore) July 12, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Olerdajs dobio dozvolu da pregovara sa FA

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2016

Fudbalska asocijacija Engleske dobila je u sredu dozvolu od Sanderlenda da započne pregovore sa Semom Olerdajsom, čime je potvrđeno da je Big Sem među glavnim favoritima za preuzimanje reprezentacije "Gordog Albiona"...Nakon neuspeha fudbalske reprezentacije Engleske na Evropskom prvenstvu u Francuskoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.