Izvor: S media, 11.Jun.2013, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bićete nam zahvalni: Predstavljamo vam sve one društvene mreže za koje ste se potajno nadali da postoje

Možda su neke od ove tri društvene mreže mnogo bolje rešenje za vas.

Da li ste čuli za mrežu Everyme? Vrlo je slična Google+. Everyme sortira vaše kontakte formirajući različite "krugove". Na taj način omogućava korisnicima da dele informacije unutar jednog ili više njih.

23Snaps je društvena mreža za sve one roditelje koji ne mogu da se suzdrže od postovanja fotografija svoje dece. Umesto da bombardujete prijatelje na Fejsbuku, priključite >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se ekipi koja nema ništa protiv 37 fotografija vaše male Anje koja jede sladoled.

Mreža za parove Couple - šta kažete na tu ideju? Zašto bi vas davili postovima na FB kada već imaju svoju mrežu. Na njoj mogu da šalju jedno drugom fotografije, video snimke, crteže ali i "thumbkisses". Isprobajte pa ćete saznati o čemu se tačno radi.

*Zbog ovoga bi svi trebalo da ga bojkotujemo: Da li ste svesni šta nam je Fejsbuk radio sve vreme?

Izvor: S media foto: everyme
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.