Beograđani, da li biste prepoznali Željka Obradovića? (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2020, 08:53

Beograđani, da li biste prepoznali Željka Obradovića? (foto)

Proslavljeni trener karantinske dane obeležio i novim imidžom.

Kad je već karantin, neka se to i vidi.

Trener Fenerbahčea Željko Obradović provodi karantinske dane u Beogradu, išćekujući odluku o eventualnom nastavku sezone, ali i rasplet razgovora o novom ugovoru sa istanbulskim klubom, o čemu se prethodnih dana dosta pisalo i na šta je sam Obradović već reagovao.

Ipak, tokom ovog perioda ima i zanimljivih susreta, poput ovog koji je Adam Tatalović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << aktuelni pomoćni trener u Gvangdžu long lajonsima, ovekovečio na Tviteru.

''Samo poredim bradu sa Željkom Obradovićem u Beogradu... Verujem da sam ubo džekpot što mi je jedan od komšija, u zgradi pored, najveći živi trener'', napisao je Tatalović, koji je svojevremeno bio i video-koordinator u stručnom štabu Svetislava Pešića u reprezentaciji Jugoslavije 2002. u Indijanapolisu. Takođe, radio je i u NBA ligi, u Čikagu, Nju Orleansu i Sakramentu.

-

-

Just comparing quarantine beards with Zeljko Obaradovic in Belgrade... I believe I hit the jackpot of having one of the best neighbors and greatest coaches alive in next building over!Daily coaching clinics on the corner... #Quarantine #beard #belgrade #Serbia #coaching pic.twitter.com/ezRg7ong93

— Adam Tatalovich (@AdamTatalovich) April 24, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.