Barsa ide u Lozanu zbog Arde Turana

Izvor: Mondo, 15.Okt.2015, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa ide u Lozanu zbog Arde Turana

Katalonci žele što pre turskog vezistu na terenu i zbog toga će slučaj predati Sudu za arbitražu u sportu.

Foto: Twitter/@fcbarcelona

Pošto odgovora iz FIFA već nedeljama ne stiže, u Barseloni su rešili da naprave novi korak i žalbu zbog suspenzije na registrovanje novih igrača (zbog kontroverzi vezanih za transfere maloletnih fudbalera) predaju Sudu za arbitražu u sportu.

Pravni tim Katalonaca spremio je papirologiju koju će poslati u Lozanu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u nameri da se Ardi Turanu omogući da zaigra pre januara, prenose španski mediji.

Naime, u Barseloni smatraju da imaju pravo da registruju jednog igrača pre isteka prvobitno određene suspenzije, jer tvrde da im je to dozvoljeno u slučaju da se neko ozbiljno povredi.

Pošto je sezona završena za Rafinju zbog pokidanih ligamenata kolena, na Kamp Nou traže mogućnost da se turskom vezisti dozvoli pravo nastupa.

Ovaj zahtev je već tri puta poslat u FIFA, ali pošto odgovora i dalje nema, u Barsi su odlučili da se obrate Sudu za arbitražu u sportu (CAS).

Videćemo da li će to doneti promenu...

Podsetimo, zajedno sa bivšim vezistom Atletiko Madrida letos je u Barselonu iz Sevilje došao i Aleš Vidal, ali će on morati da sačeka januar i istek suspenzije.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.