Bajern je BRUTALNI domaćin! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2015, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern je BRUTALNI domaćin! (foto)

Uz Barselonu, koja je i večeras briljirala protiv Rome u Ligi šampiona, svoje rivale nemilosrdno gazi i minhenski Bajern.

Kad su u pitanju Bavarci, to se posebno odnosi na utakmice na ''Alinajc Areni''. Naime, uključujući i večerašnjih 4-0 protiv Olimpijakosa, Bajern je u poslednjih sedam mečeva na svom terenu ostvario sedam ubedljivih pobeda, uz ukupno 32 postignuta pogotka! Impresivno!

U prilogu se možete i podsetiti svih tih rezultata.

.@FCBayern's >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << last seven homes = 32 goals scored and three goals conceded! #FortressAllianz #UCL pic.twitter.com/b7n78ZwgPL

— BT Sport Football (@btsportfootball) November 24, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LUIS SUAREZ: Mesi je najbolji na svetu! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2015

Barselona je demonstrirala silu protiv Rome 6:1, a briljantan povratak na teren imao je Lionel Mesi sa dva postignuta gola.. . Saigraču je posle meča čestitao, takođe dvostruki strelac, Luis Suarez.. – Mesi je najbolji na svetu – napisao je Urugvajac na Tviteru.. Suárez: “Messi is the best...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.