BUKTINJA GUTA NEMAČKU BOLNICU! Jedna osoba poginula, njih šestoro u kritičnom stanju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 08:52

BUKTINJA GUTA NEMAČKU BOLNICU! Jedna osoba poginula, njih šestoro u kritičnom stanju (FOTO)

Ljude je probudio miris dima i onda je nastala opšta panika.

Vatrogasna služba saopštila je danas da je Jedna osoba poginula u požaru u bolnici u Nemačkoj, a 22 osobe su povređene, od kojih su šest u životnoj opasnosti.

Požar koji je izbio u četvrtak uveče u bolnici u gradu Ilzenu u Donjoj Saksoniji, brzo je ugašen, a najveći broj povreda prouzrokovan je udisanjem dima i opekotinama, prenosi Bild.

Uelzen: Ein Toter und 22 Verletzte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nach Brand in Krankenhaus: None https://t.co/A04BFuatEi pic.twitter.com/QV86h8eW6N

— Jake P. Noch (@Jake_P_Noch) January 5, 2024

Vatra koja je izbila na trećem spratu brzo se proširila na nekoliko bolesničkih soba, a veliki broj ljudi je evakuisan iz bolnice.

🔵 #Germania Incendio in un ospedale a Uelzen, in Bassa Sassonia. Una persona è morta, una ventina sono i feriti, di cui 6 gravi. Le fiamme sono divampate intorno alle 22:45. Avviata un'indagine sull'accaduto pic.twitter.com/MHqrBS5bh9

— Rai Radio1 (@Radio1Rai) January 5, 2024

U akciji spasavanja učestvovalo je oko 140 vatrogasaca, precizira se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.