Rijana se vratila momku koji ju je tukao do besvesti

Izvor: medio.rs, 05.Jan.2012, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana se vratila momku koji ju je tukao do besvesti

Pevačica Rijana i njen kolega Kris Braun u poslednje vreme razmenjuju čudne poruke na Tviteru, koje ukazuju na moguću obnovu njihove romanse. „Kako možeš da je lažeš dok spavaš sa mnom? napisala je nedavno pevačica svom bivšem dečku s kojim je raskinula početkom 2009. godine, nakon što ju je pretukao.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rijana se vratila momku koji ju je tukao do besvesti?

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2012

Pevačica Rijana i njen kolega Kris Braun u poslednje vreme razmenjuju čudne poruke na Tviteru, koje ukazuju na moguću obnovu njihove romanse. "Kako možeš da je lažeš dok spavaš sa mnom?” napisala je nedavno pevačica svom bivšem dečku s kojim je raskinula početkom 2009. godine, nakon što...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.