BRAZILAC JE ZVEZDINO DEVETO POJAČANJE: Oglasio se na Tviteru

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 19:56

BRAZILAC JE ZVEZDINO DEVETO POJAČANJE: Oglasio se na Tviteru

Neočekivano je stigao u redove crveno-belih.

Brazilski reprezentativac i dosadašnji član šampiona Nemačke Ulma, Jago Dos Santos Mateus novi je član Crvene zvezde. Dos Santos ima 24 godine i igra na poziciji plejmejkera, visok je 175 centimetara i deveto je ovosezonsko pojačanje šampiona Srbije.

Sa crveno-belima je potpisao trogodišnji ugovor, a sa timom Duška Ivanovića u predstojećoj sezoni igraće prvi put u Evroligi

Brazilac se raduje nastupu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u elitnom takmičenju, a to je pokazao je i na Tviteru.

See you son @EuroLeague 🤪🇧🇷 https://t.co/gv3JztUUXJ

— yagomateus02 (@Ymateus02) July 17, 2023

- Vidimo se uskoro, Evroligo - napisao je kratkos Dos Santos kao odgovor elitnom takmičenju na vest o njegovom dolasku u Zvezdu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.