Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2022, 21:58

BAKA PRASE SMUVAO BRESKVICU? Isplivala fotka iz LIFTA KAKO SE LJUBE: Bogdan se ODMAH OGLASIO

Šokiran je fotografijom!

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, danima je u žiži interesovanja zbog navodne nagradne igre u kojoj je naveo da će jednom od svojih najvernijih fanova pokloniti automobil vredan 30.000 evra, a sada se iz potpuno drugačijih razloga ponovo našao na meti komentara.

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica podelila je na svom Instagramu fotku na kojoj se ljubi sa svojim dečkom, čiji identitet još uvek nije otkrila javnosti, a na Tviteru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se pojavila nagađanja da je reč o Baki, budući da ih je sa prekrivenim licem očigledno podestio na njega.

I sam Baka Prase došao je do ovih komentara, a kako je sam u svojoj objavi napisao, mnogi su mu upravu tu sliku i poslali, te je odlučio da se oglasi i demantuje da je reč o njemu.

"Ljudi, nije lepo da mi šaljete i govorite da sam ovo ja sa Breskvicom. Ja imam mnogo veću ruku", napisao je on.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.