Astronaut snimio snežnu oluju iz svemira (FOTO)

Izvor: B92, 24.Jan.2016, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Astronaut snimio snežnu oluju iz svemira (FOTO)

Američki astronaut Skot Keli uspeo je da zabeleži niz impresivnih snimaka snežne oluje koja je paralisala veći deo Istočne obale SAD

Astrona​ut Skot Keli objavio je na svom tviter-nalogu u ranim jutarnjim satima fotografiju na kojoj se vidi mećava koja kao veo prekriva deo Amerike.

Nekoliko sati kasnije na u još jednom upisu na tviteru, vidi se zabeležen redak snimak udara groma.

Snežna oluja pogodila je na Zemlji više od 80 miliona ljudi, a živote je izgubilo najmanje 19 ljudi u Tenesiju, Kentakiju, Merilendu, Severnoj Karolini i Virdžiniji.

.

.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(FOTO) ASTRONAUT ZABELEŽIO NESVAKIDAŠNJE FOTOGRAFIJE Pogledajte kako se snežna oluja vidi iz svemira

Izvor: Kurir, 24.Jan.2016

Satelitske fotografije koju su astronauti američke svemirske agencije NASA zabeležili prikazuju veličinu snežne oluje koja i dalje divlja nad Istočnom obalom SAD-a...As #blizzard2016 passes over #Chicago, the #EastCoast seen in distance clearly has a long way to go. #YearInSpace pic.twitter.com/qMrkTXo9ie..Astrona​ut...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.