Američka republikanka: Vojska treba da smeni Obamu

Izvor: BKTV News, 15.Okt.2014, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američka republikanka: Vojska treba da smeni Obamu

Republikanka Debi Danegan Voters, izabrana zvaničnica iz američke države Misuri, izazvala je lavinu negativnih komentara pošto je na Tviteru objavila da se pita „zašto vojska ne izvrši državni udar na predsednika SAD-a“.

„Imam pitanje za moje prijatelje koji su služili vojsku… Nisam nikada polagala zakletvu, ali ne razumem zašto se ne preduzme akcija protiv našeg domaćeg neprijetelja. Znam da je on Vrhovni komandant (predsednik), ali vam Ustav daje tu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mogućnost“, napisala je Voters između ostalog.

Pošto je shvatila šta je napisala, Votersova pokušava da ublaži štetu pravdanjima i to ponovo na društvenim mrežama. Sada tvrdi da nije imala loše namere prema predsedniku.
„Samo sam htela da znam šta čini vojnu zakletvu. Nisam nazvala Obamu domaćim neprijateljem. Da li se slažem sa njegovom politikom? Ne“, napisala je Votersova.
Ipak, to što je spomenula Vrhovnog komandanta nagoveštava da je vrlo dobro znala da predsednik jedne države obavlja i funkciju prvog čoveka oružanih snaga.
Izvor: vesti online
The post Američka republikanka: Vojska treba da smeni Obamu appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.