Američka glumica šokirala javnost svojim izgledom

Izvor: B92, 16.Avg.2014, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američka glumica šokirala javnost svojim izgledom

Glumica Tara Reid postavila je nekoliko novih fotografija na svoj profil na Tviteru i svoje pratioce potpuno šokirala izgledom.

Pored kritika obožavalaca koliko je smršala, mnogi su se zapitali da li ova glumica boluje od poremećaja u ishrani.

Ovu glumicu verovatno pamtite iz filma "Veliki Lebovski“ i "Američka pita 2“ kada je Tara imala normalnu kilažu i izgledala zdravo. Ipak u poslednje vreme njena karijera ne ide uzlaznom putanjom pa je počela da varira >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u težini da bi do sada drastično smršala.

Do you like my beads? pic.twitter.com/QEYNBtfDRT

Tara je čak pre nekoliko godina bila i na liposukciji koja se nije završila dobro. Iako su skoro svi obožavaoci sugerisali glumici da je previše smršala, ona pak ne vidi nikakav problem u svojoj novoj liniji te se čak i njom hvali.

Playing in the grass! Who wants to play? Lol pic.twitter.com/yQgK1CnRLQ

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.