Aleksandar Vučić odgledao spot Beogradskog sindikata i odgovorio im na Tviteru

Izvor: Prva.rs, 20.Apr.2016, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Vučić odgledao spot Beogradskog sindikata i odgovorio im na Tviteru

Spot koji je juče premijerno pušten u javnost naišao je na veliki broj komentara, kritika, ali i reči podrške. 
Pošto su glavna tema pesme, ali i spota “Sistem te laže“ upravo političari čija se i lica prikazuju, jedna korisnica Tvitera upitala je premijera Srbije Aleksandra Vučića da li je pogledao video. 
Premijer joj je ubrzo odgovorio neočekivanom porukom: 
“Upravo sam video. Hvala. Razumem te >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << momke. Moramo da se borimo jače i uradimo više za budućnost mladih!“, rekao je.
Da li ste vi videli spot?

Izvor: Bulevar.B92

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić odgovorio "Beogradskom sindikatu": Razumem momke, moramo da se borimo više za mlade

Izvor: Blic, 20.Apr.2016

Premijer Srbije Aleksandar Vučić podelio je na Tviteru utiske o najnovijem spotu grupe "Beogradski sindikat", koji je "zapalio" društvene mreže i napisao da razume autore i da se mora uraditi višše za mlade..."Upravo sam video. Hvala. Razumem te momke. Moramo da se borimo jače i uradimo više...

Nastavak na Blic...

Novi spot Beogradskog sindikata: Sistem te laže (Video)

Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Apr.2016

Popularni beogradski bend "Beogradski sindikat" objavio je novu pjesmu sa naslovom "Sistem te laže", Sindikat je u svom stilu poslao poruku šta misli o stanju u Srbiji, a jedan od članova benda Ognjen Janković kaže da nema potrebe dalje objašnjavati poruku pjesme i spota. "Sve je jasno i eskplicitno...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.