Agent: Bertans raskinuo ugovor

Izvor: OkRadio.rs, 03.Jul.2014, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agent: Bertans raskinuo ugovor

Agent Davisa Bertansa Arturs Kalnitis saopštio je putem tvitera da je njegov klijent raskinuo ugovor sa Partizanom NIS. Bertans je od 2012. u Partizanu, ima 21 godinu, a 2011. je bio 42. pik na draftu od strane San Antonio Sparsa. Protekle sezone, nakon povratka od porede kolena, beležio je prosečno 12,5 poena uz 3,8 skokova po meču. Prethodnih nedelja se spekulisalo da Galatasaraj nudi Partizanu 200.000 evra za Letonca, ali su crno-beli to navodno odbili. Bertans je sa Partizanom osvojio tri titule u Srbiji i jednu ABA ligu.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Agent: Bertans raskinuo ugovor sa Partizanom

Izvor: Press, 03.Jul.2014

"Davis Bertans je raskinuo svoj ugovor sa Partizanom Beograd. On je sada slobodan agent", napisao je Kalnitis na pomenutoj društvenoj mreži.. Ugovor koji je Bertans imao sa beogradskim klubom isticao je sledeće godine. Njega je 2011. godine na draftu izabrala Indijana, ali ga je "trejdovala"...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.