Adrijano u drugoj francuskoj ligi

Izvor: B92, 26.Dec.2014, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adrijano u drugoj francuskoj ligi

Bivši fudbaler Intera Adrijano novo je pojačanje najstarijeg francuskog kluba, drugoligaškog Avra.

Avr trenutno zauzima 11. mesto u francuskoj ligi 2.

"Srećan sam zbog ovog novog sportskog izazova", napisao je Adrijano na tviteru na francuskom.

Adrijanova karijera je poslednjih godina obeležena kontroverzama, a najnovija je bila afera sa njegovim vezama sa narko kartelom u Brazilu, što je on demantovao.

Brazilski fudbaler je pre tri godine bio umešan u incident ispred jednog noćnog kluba u Riju, kada je slučajno pištoljem ranio devojku koja je sa njim sedela u automobilu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Imperator" se vratio u Evropu: Adrijano prešao u najstariji francuski klub

Izvor: Blic, 26.Dec.2014

Bivši fudbaler Intera Adrijano novo je pojačanje najstarijeg francuskog kluba, drugoligaškog Avra, potvrdio je brazilski igrač na Tviteru..."Srećan sam zbog ovog novog sportskog izazova", napisao je Adrijano na francuskom...Karijera popularnog "Imeratora" poslednjih godina obeležena je kontroverzama,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.