Aca Lukas okupio 15.000 Bosanaca!

Izvor: Dzungla.org, 22.Avg.2012, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas okupio 15.000 Bosanaca!

Saobraćaj u okolini Tuzle nekoliko sati bio prekinut zbog ogromne kolone vozila

Posećen!
Dok se mnogi hvale pregledima na Jutjubu i broje pratioce na TviteruAca Lukas se diči jedino brojem posetilaca na nastupima. Petnaest hiljada ljudi se pre tri dana sjatilo na plažu jezera Modrac kod Tuzle, gde je Aca Lukas održao koncert.
Zvaničnici opštine Tuzla kao da nisu bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << spremni ili nisu očekivali ovoliku posećenost, pošto je saobraćaj u ovom delu Bosne bio prekinut nekoliko sati zbog ogromne kolone automobila koja se uputila na Lukasov nastup.

- Ovo je bio jedan od najposećenijih nastupa ove sezone, a da koncert ne bi kasnio najmanje dva sata, morali smo da idemo obilaznim putem, dužim 25 km od regularnog. Srećom, stigli smo na vreme i drago mi je da su se svi lepo proveli. Meni je bilo fenomenalno – rekao je Lukas.
(Izvor: Kurir)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.