AU, KAKVA BLAMAŽA NA TVITERU: Pentagon slučajno retvitovao TVIT za ostavku Trampa? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2017, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AU, KAKVA BLAMAŽA NA TVITERU: Pentagon slučajno retvitovao TVIT za ostavku Trampa? (FOTO)

Teška bruka

Pentagon je danas prvo retvitovao a potom obrisao post u kojem se traži da predsednik Donald Tramp podnese ostavku, uz objašnjenje da se to dogodilo slučajno.

Pentagon Accidentally Retweets Then Deletes Post Calling For Donald Trump’s Resignation https://t.co/kZVLFxvvuz

— Heather Tooley (@HotTopicWriter) November 16, 2017

Portparol Pentagona pukovnik Rob Mening je, ne pominjući sadržaj originalnog tvita, rekao da "Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odbrane to nije odobrilo".

Tvit je danas postavila osoba čiji je Tviter nalog "ProudResister" i u kojem se kaže: "Rešenje je jednostavno. Roj Mur: Odustani od trke. Al Franken: Napusti kongres. Donald Tramp: Podnesi ostavku sa mesta predsednika".

The Pentagon accidentally retweeted a call for President Trump's resignation https://t.co/eJESptcqBo

— TIME (@TIME) November 16, 2017

Mening kaže da je osoba koja je retvitovala taj tvit ovlašćeni operater zvaničnog Tviter naloga Pentagona koji ima 5,2 miliona sledbenika. Ta osoba je "shvatila ovu gresku i odmah je obrisala", rekao je Mening.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.