AIR SERBIA NAZVALA AVION PO MIKIJU MANOJLOVICU Pogledajte neprocenjivu reakciju glumca

Izvor: medio.rs, 25.Mar.2016, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AIR SERBIA NAZVALA AVION PO MIKIJU MANOJLOVICU Pogledajte neprocenjivu reakciju glumca

Na Tviteru je postavljen video na kome se možete uveriti kako je izgledao svečani čin otkrivanja imena naše legendarne glumačke zvezde sa Airbus aviona

Nacionalna aviokompanija “Air Serbia” danas je otkrila da je jedna njihova letelica posle imenovanja Novaka Đokovića i Dejana Stankovića, ovog puta ponela ime proslavljenog glumcaMikija Manojlovića.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Tviteru je postavljen video na kome se možete uveriti kako je izgledao svečani čin otkrivanja imena naše legendarne glumačke zvezde sa Airbus aviona, a u tu svrhu je osmišljen i haštag “žive legende” na ovoj društvenoj mreži.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

(Telegraf.rs)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.