A SAD I ZVANIČNO: Rekord je oboren, Rajs promovisan u Arsenalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 15:56

A SAD I ZVANIČNO: Rekord je oboren, Rajs promovisan u Arsenalu

Ugovor do 2028. godine.

Znalo se da je sve gotovo, a od danas je i zvanično. Deklan Rajs je prešao iz Vest Hema u Arsenal u rekordnom transferu.

Za ovaj transfer Arsenal je izdvojio 100 miliona funti plus pet miliona kroz bonuse, a sa Rajsom je ugovor potpisan do 2028. godine, dok je engleski reprezentativac zadužio dres sa brojem 41.

BREAKING! Arsenal sign Declan Rice for £105m from West Ham, a record transfer between two British clubs. 🔴✍️ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/GUulXwF42y

— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) July 15, 2023

- Mikel Arteta je glavni razlog zašto sam došao ovde. Uzbuđen sam. Vidite kako radi, bilo je i u dokumentarcu o Arsenalu. On je vrhunski trener - rekao je Rajs prilikom potpisivanja ugovora u prisustvu upravo Artete i sportskog direktora Edua.

Sa prelaskom Rajsa, Arsenal je probio granicu od 200 miliona evra potrošenih ovog leta ( i to bez bonusa) nakon dolazaka Jurijena Timbera iz Ajaksa (40 miliona) i Kaija Haverca iz Čelsija (70 miliona).

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.