50 cent u ratu s izdavačima?(VIDEO)

Izvor: S media, 21.Jun.2011, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

50 cent u ratu s izdavačima?(VIDEO)

Poznati reper 50 cent,posvađao se s izdavačima "Interscope Records". Izlazak novog albuma je pod znakom pitanja.

Reper 50 Cent je pre nekoliko dana najavio da će najverovatnije odložititi novi album, zbog svađe s izdavačkom kućom "Interscope Records". Ali ubrzo nakon pljuvanja po diskografima na Tviteru i objave nove pesme "Outlaw", pomirio se s izdavačem, pa se čini da će novi materijal ipak izići prema planu, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << iako se ne zna tačno o kakvom je planu reč, prenosi Tportal.

Po zadnjim najavama, album bi trebao da izađe u prodaju na zimu, a Fifti ga je najavljivao kao "povratak agresiji prvenca", duhu sada već legendarnog albuma 'Get Rich Or Die Tryin'.

50 sent opet snima film

Fifti Sent: Neukusna šala o Japanu!

Fifti Sent: Srpska publika je odlična

Ono što nije pod znakom pitanja je gostovanje Fiftija na pesmi Dr. Drea, "The Psycho", novom singlu s Dreovog albuma, kao i to da će se i Eminem naći na nekoj od Fiftijevih novih pesama. Ostaje nam da čujemo. Do tada, poslušajte novu pesmu "Outlaw":

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.