Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Sep.2022, 17:33

Покушевски „набацио“ 10 килограма пред нову сезону (ВИДЕО)

Алексеј Покушевски очекује много од нове НБА сезоне. Играч Оклахома Сити Тандера је протеклог лета радио на индивидуалном развоју. Aleksej Pokusevski on getting bigger, faster, stronger in the off-season: pic.twitter.com/anxZThxNI4
— Derek Parker (@DParkOK) September 26, 2022

Фокус је била снага, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а у тренинг камп Тандера је стигао са десет кила више.
„Много сам тренирао, повећао сам масу. То је био циљ. Мислим да сам бољи и да ћу то показати током сезоне“, рекао је Покушевски.
Србин улази у трећу НБА сезону, па му је циљ и да буде пример младим играчима у екипи, иако и он има тек 20 година. „Желим да будем снажнији, пре свега у одбрани, да могу да чувам играче на различитим позицијама, а у нападу да будем ефикасан“, додао је играч Тандера.
Покушевски је прошле сезоне просечно постизао 7,6 поена, 5,2 скокова и 2,1 асистенција за 20 минута по мечу на 61 утакмици. Међутим, константно је напредовао па је са просека око 5-6 поена током новембра, децембра и јануара, стигао до 11-12 поена по мечу у марту и априлу.
Нова НБА сезона почиње 18. октобра.
Dončić: Uživao sam u svakom trenutku igrajući za Sloveniju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Покушевски „набацио“ 10 килограма пред нову сезону (ВИДЕО) се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.