То су ти Ђиласови насилници: Бјелогрлић се церека док говори како је претукао старијег колегу

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Dec.2023, 18:22

То су ти Ђиласови насилници: Бјелогрлић се церека док говори како је претукао старијег колегу

Бјелогрлић је на трибини у Нишу показао да нема трунку кајања за своје насилничке епизоде. Фото: PrtSc/Twitter/dragan18316499 Један од покретача НАТО опозиционог ПроГласа Драган Бјелогрлић још једном је у Нишу доказао да се сличан сличном радује и да је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << једини предуслов за Ђиласову опозицију бити насилник као газда.
Бјелогрлић је на трибини у Нишу показао да нема трунку кајања за своје насилничке епизоде, а не да нема кајања, него се још и поноси тиме.
Уместо да се извињава Гаги Антонијевићу он се пред „масом“ хвали како га је премлатио, а још се и смеје.
SRAMNO: DRAGAN BJELOGRLIĆ SE KEZI KADA GOVORI O TOME KAKO JE PREMLATIO STARIJEG KOLEGU!
Dragan Bjelogrlić – jedan od pokretača opozicionog ProGlasa, umesto da se izvinjava Predragu Gagi Antonijeviću (reditelju filma "Dara iz Jasenovca"), on se smeje dok priča kako ga je… pic.twitter.com/glIFA7cKGf
— Detektor laži (@LaziDetektor) December 10, 2023

„Долазим у Ниш, сматрам га својим. У Нишу сам доживео неке од својих најлепших тренутака а доживео сам и не тако лепе тренутке, знате о чему говорим“, рекао је он алудирајући на напад на Антонијевића и онда је почео да се смеје.
Подсетимо, Драган Бјелогрлић је у августу 2021. мучки претукао Гагу Антонијевића, до сада се није извинио а постао је звезда опозиције и „велики борац против насиља“!
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак То су ти Ђиласови насилници: Бјелогрлић се церека док говори како је претукао старијег колегу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.