Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Dec.2023, 16:39

Чеда Јовановић разбуцао Ђиласа сатиричном песмом и видеом: Са моје тачке гледишта, ти си мишу ништа! (ВИДЕО)

Он се огласио на друштвеној мрежи X (Твитер). Фото: PrtSc/Twitter/Čedomir Jovanović Лидер ЛДП Чедомир Јовановић објавио је на Твитеру сатиричну песму о тајкуну Драгану Ђиласу!
Ево како је поентирао:
„Миш је тражио изборе
Па их је продао, сео у џип
И запалио на пут дугачак >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
али га ипак пронађе доктор Марио
Доктор Миша штипну
Миш понуду у процентима зуцну
Доктор му леђа пипну
Затим га у чело куцну
СА МОЈЕ ТАЧКЕ ГЛЕДИШТА
Miš je trazio izbore ⁰Pa ih je prodao, seo u džip⁰I zapalio na put dugačak⁰ali ga ipak pronadje doktor Mario
Doktor Misa štipnu⁰Mis ponudu u procentima zucnu⁰Doktor mu leđa pipnu⁰Zatim ga u čelo kucnu
SA MOJE TAČKE GLEDIŠTA⁰MISU TI SI NIŠTA
To doktor Mario kaza⁰Pa ga… pic.twitter.com/KFYYldTXOz
— Čedomir Jovanović (@Ceda_Jovanovic) December 8, 2023

Подсетимо, Чеда је јуче објавио снимак са подсећањем на 1992. годину када је Драган Ђилас био представник студената и заступао их на разговорима са тадашњим председником Слободаном Милошевићем.
У том снимку, Јовановић је казао да је Ђилас због свог дупета покрао студенте те године, продао Бориса Тадића те да је због свог дупета уништио Демократску странку.
Он је објаснио и да је Ђилас после свега тога кренуо на његову породицу као и на породицу председника Србије Александра Вучића.
Такође, јавност зна да је лидер ЛДП-а последњих дана у клинчу са Драганом Ђиласом, председником Странке слободе и правде, којег је преко медија оптужио да је 2000. године рекетирао „Пекабету“.
– Зоран Ђинђић 7. октобра 2000. године поднео кривичну пријаву против Ђиласа, зато што је овај 6. октобра дошао у „Пекабету“, довео са собом неку ћелаву барабу коју је представљао као чеовека из обезбеђена, окупио све директоре „Пекабете“ и тражио да се потпише уговор са њим за њихово рекламирање – рекао је Јовановић у снимку који је објавио на свом твитер налогу.
„Čuj me, mišu! Zbog svog dupeta si prodao sve, dolazim po tebe“: Čeda Jovanović ponovo udario na Đilasa! (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Чеда Јовановић разбуцао Ђиласа сатиричном песмом и видеом: Са моје тачке гледишта, ти си мишу ништа! (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.