Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Avg.2023, 15:30

Невреме изазвало потпуни хаос у Београду (ВИДЕО)

У Београду се смркло, а у појединим деловима града већ пљушти. Grad zatrpao Beograd pic.twitter.com/xg8njWaJWq
— Arsil (@arsagarson) August 5, 2023

Невреме је у Београд стигло око 13.40 часова, тренутно снимци јаког пљуска долазе из Обреновца, где је мрак пао усред бела дана. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << РХМЗ је за подручје Београда најавио јак ветар и град, а Александар Шапић, градоначелник Београда, упозорава грађане да не излазе напоље.
Републички хидрометеоролошки завод је у 13.00 часова издао хитно упозорење за подручје Србије на временске непогоде. „У наредних сат времена на подручју западне и југозападне Србије (на потезу од Ваљева до Ариља) јаки пљускови са грмљавином и количином кише више од 20 мм за кратак временски период и краткотрајном појавом града“, наводи се у упозорењу.
Метеоролог Иван Ристић на свом Фејсбук профилу издао је упозорење на грмљавинске олује и невреме које нас у току дана чека у Србији.
Vladika Stefan na parastosu srpskim žrtvama u Oluji: I ja sam bio izbeglica

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Невреме изазвало потпуни хаос у Београду (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.