Ми имамо шампионе, а они имају жељу, сан и визију (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jul.2023, 16:37

Ми имамо шампионе, а они имају жељу, сан и визију (ВИДЕО)

Париз ће 2024. године по трећи пут (1900 и 1924. године) бити домаћин Летњих олимпијских игара. Уз Лондон (1908, 1948. и 2012.) је то једини град који ће три пута угостити најбоље спортисте планете. Фото: PrtSC/twitter.com/ОКСрбије Андреј Барна испливао норму за Париз! >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << На тачно годину дана од почетка Олимпијских игара у Паризу, Олимпијски тим Србије постао је бројнији за још једног члана који ће представљати нашу земљу на овом такмичењу. Андреј Барна је седми члан нашег тима који је изборио пласман на предстојеће Олимпијске игре које ће се одржати у Паризу у периоду од 26. јула до 11. августа 2024. године.
Mi imamo šampione, a oni imaju želju, san i viziju – a to je #Paris2024
Ostalo je još tačno godinu dana do početka Letnjih olimpijskih igara u Parizu!#RoadToParis2024 #JedanTimIstiCilj #ZaSrbiju pic.twitter.com/yyG9mVmhoN
— Team Serbia (@OKSrbije) July 26, 2023

Осталим српски спортисти који су изборили визу за Олимпијске игре Париз 2024 су стрелци Зорана Аруновић и Дамир Микец, атлетичарке Ивана Вулета и Милица Гардашевић и боксери Вакид Абасов и Наталиа Шадрина.
Dans 1 an, c’est mon moment
Happy 1 year to go !
– La Phryge Olympique.#Paris2024 pic.twitter.com/Uo94t0b1wr
— Paris 2024 (@Paris2024) July 26, 2023

„Остало је још тачно годину дана до почетка Летњих олимпијских игара у Паризу! Ми имамо шампионе, а они имају жељу, сан и визију“ – стоји на званичном Твитер налогу Олимпијског комитета Србије.
Predstavljena baklja za Olimpijske i Paraolimpijske igre u Parizu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ми имамо шампионе, а они имају жељу, сан и визију (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.