Вештачком интелигенцијом преносе истину о Србима на Косову и Метохији

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jul.2023, 09:25

Вештачком интелигенцијом преносе истину о Србима на Косову и Метохији

Пре три дана покренут је твитер налог који користи “портпарола” направљеног уз помоћ вештачке интелигенције (AI) како би “информисао свет о стварном терору према Србима на Косову и Метохији”. Фото: Twitter/PrtSc Овај налог на енглеском језику информише о најновијим десавањима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на Косову и Метохији, о хапшењу и терорисању Срба. Такође, кроз кратке видее, на енглеском језику, са ћириличним титлом, приказује историјске чињенице о Србима на Косову и Метохији.
Фото: Twitter/PrtSc У Србији се сваког дана проналазе нови начини за коришћење вештачке интелигенције, и вероватно ћемо током ове и напредних година бити сведоци најразличитијих начина њене примене, а један од њих, како видимо може бити и слање порука преко друштвених мрежа.
Једна ствар је сигурна, СербЕаглеАИ је вероватно један од првих портпарола створених уз помоћ вестачке интелигенције на свету.
U Bratunacu se obeležava 31 godina od stradanja Srba srednjeg Podrinja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вештачком интелигенцијом преносе истину о Србима на Косову и Метохији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.