Кадиров: Украјински обавештајци планирају да ме убију

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Maj.2023, 19:01

Кадиров: Украјински обавештајци планирају да ме убију

Чеченски лидер Рамзан Кадиров изјавио је данас да украјинске и западне специјалне службе спремају терористичке нападе против њега да га убију. Фото: PrtSc/Twitter/
@ADFCFUTUREFOREX „Чине све да ме се отарасе. Постоје информације да европске обавештајне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << агенције припремају терористичке нападе на мене преко украјинских“, рекао је он за канал „Росија 1“.
Он је изразио уверење да ће они који планирају атентат на њега „у сваком случају изгубити“, пренела је РИА Новости.
„И да ме убију хиљаду пута, и даље ћемо победити. И ако умремо, победићемо! Наравно, уколико останемо живи, победићемо 100 одсто. Неће бити оно што они ионако желе“ Кадиров је додао.
Он је прокоментарисао и речи шефа украјинске обавештајне службе Кирила Буданова, који је недавно рекао да су украјинске специјалне службе „циљале многе људе, укључујући јавне и медијске личности“ које су подржале напад Русије на Украјину.
Према Кадирову, „Буданов нема будућност“.
Brazilski predsednik se nije sreo sa Zelenskim tokom samita G7

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кадиров: Украјински обавештајци планирају да ме убију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.