Полиција евакуисала људе са кровова аутомобила

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Maj.2023, 22:45

Полиција евакуисала људе са кровова аутомобила

Услед невремена које је направило колапс у Новом Саду, припрадници Министарства унутрашњих послова су интервенисали због последица падавина. Vatrogasci #novisad u akciji spašavanja vozila i putnika. Svaka čast momci na požrtvovanju! pic.twitter.com/vSFkNTa9Zy
— Nenad Ljubišić (@nenad83) May 17, 2023 >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<

Ватрогасци су евакуисали два лица са поплављених аутомобила у Партизанској улици у Новом Саду.
Поред овог случаја, полицајци и ватрогасци су данас у више случајева помагали Новосађанима.
Фото: Градске инфо Припадници безбедносних служби носили су децу преко поплављених улица, извлачили људе из аутомобила и гурали поплављене аутомобиле.
У саопштењу МУП-а наводи се да су се интервенције одиграле на подручју Новог Сада, Беочина, Сремских Карловаца, Зрењанина, Шапца, Руме и Ваљева.
У Коцељеви је такође дошло до поплаве у неколико објеката, те су ватрогасци евакуисали једну особу.
Zbog jake kiše novosadske ulice pod vodom! (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Полиција евакуисала људе са кровова аутомобила се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Povezane vesti

Novi Sad: Policija evakuisala ljude sa krovova automobila

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Maj.2023

NOVI SAD – Usled nevremena koje je napravilo kolaps u Novom Sadu, pripradnici Ministarstva unutrašnjih poslova su intervenisali zbog posledica padavina. Vatrogasci #novisad u akciji spašavanja vozila i putnika. Svaka čast momci na požrtvovanju! pic.twitter.com/vSFkNTa9Zy — Nenad Ljubišić (@nenad83)...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.