Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 13:44

Ђоковић побеснео на Норија: Британац погодио лоптицом српског тенисера (ВИДЕО)

Британски тенисер Камерон Нори погодио је током другог сета лоптицом српског играча Новака Ђоковића у осмини финала мастерса у Риму. That moment at the net between Djokovic and Norrie: pic.twitter.com/2NKhxq1jcM
— José Morgado (@josemorgado) May 16, 2023

Нори је приликом смеча погодио Ђоковића лоптицом у ногу иако >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је српски тенисер био окренут леђима. Британац се потом извинио за овај потез, а Ђоковић му је упутио оштар поглед. Нори је у том тренутку изједначио на 2:2 у другом сету, а британски тенисер је избегао контакт очима са противником на старту новог поена.
Ђоковић се пласирао у четвртфинале пошто је победио Норија резултатом 6:3, 6:4. Српски тенисер се хладно поздравио са Норијем по завршетку меча. Ђоковић потом по први пут у каријери није аплаудирао Норију како то увек ради ривалима које победи на терену.
Српски тенисер по завршетку меча није желео да коментарише ову ситуацију.
Meč sezone za „staru damu“: Vojvodina dočekuje Čukarički u polufinalu Kupa Srbije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић побеснео на Норија: Британац погодио лоптицом српског тенисера (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.