УЕФА казнила Србију утакмицом без публике због инцидената у Подгорици

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 12:58

УЕФА казнила Србију утакмицом без публике због инцидената у Подгорици

Фудбалска репрезентација Србије кажњена је једном утакмицом без публике због погрдних скандирања навијача на утакмици против Црне Горе у Подгорици 27. марта (2:0), саопштено је из Европске фудбалске уније. Фото: PrtSc/Twitter/FSSrbije Србија је такође кажњена >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << новчано са 50.000 евра, као и забраном продаје улазница за наредно гостовање против Бугарске (20. јун) у квалификацијама за ЕУРО.
Србија ће казну одрадити 7. септембра када у оквиру Групе Г дочекује Мађарску.
Како се наводи, Србији активирана условна казна због претходног расистичког вређања навијача на утакмици Лиге нација прошле године. Уједно, Фудбалски савез Црне Горе кажњен је са 20.000 евра, а мораће да затвори део трибина у Подгорици за меч против Бугарске (10. септембар).
Србија после два меча води у Групи Г са шест бодова, друга је Мађарска са три бода (једна утакмица), док је Црна Гора после две утакмице трећа са три бода.
Jokić: Pobedu nam je donela agresivnost na obe strane terena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак УЕФА казнила Србију утакмицом без публике због инцидената у Подгорици се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.