Шоле са Вучићем: Потребно хитно формирање ЗСО

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Apr.2023, 18:37

Шоле са Вучићем: Потребно хитно формирање ЗСО

 Специјални саветник америчког Стејт департмента Дерек Шоле указао је данас у телефонском разговору са председником Србије Александром Вучићем да је хитно потребно формирање Заједницве српских општина (ЗСО). Фото: PrtSc/Twitter/CounselorDOS Шоле је у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << објави на Твитеру изразио очекивање да ће састанак на највишем нивоу у оквиру дијалога Београда и Приштине 2. маја бити конструктиван.
„Суштински и позитиван разговор са председником Србије Александром Вучићем. Договорили смо се да наставимо да јачамо америчко-српско партнерство и заједнички фокус на напредак у дијалогу, а посебно имајући у виду хитно потребно формирање ЗСО. Очекујемо конструктиван састанак 2. маја у Бриселу“, навео је амерички званичник.
Kina pozdravlja dogovore između Beograda i Prištine

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Шоле са Вучићем: Потребно хитно формирање ЗСО се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.