Јокић хипнотисано гледа у телефон: „Тако се не радује ни победничким кошевима!“ (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Feb.2023, 11:01

Јокић хипнотисано гледа у телефон: „Тако се не радује ни победничким кошевима!“ (ВИДЕО)

Денвер поделио снимак у коме двоструки узастопни МВП показује страст. Фото: PrtSc/Twitter/Nuggets Иако је Денвер изгубио у дербију Запада, то је била утакмица за заборав, али оно што не пролази никад јесте љубав Николе Јокића према коњима!
Нагетси су >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на друштвеним мрежама приказали кратак видео на коме Јокић са пуном пажњом гледа у телефон, а онда се бурно радује.
We all know what he’s tuned into pic.twitter.com/ZlqA05k5ze
— Denver Nuggets (@nuggets) February 25, 2023
Коментар је сасвим логичан:
– Сви знамо у шта се укључио – уз сличицу коња.
Коментари су били разни, а неки од њих су (исправно) приметили да се више радује гледајући трке, него својим кошевима, чак и када добијају утакмице.
Знамо сви колико воли коње, знамо приче да је после првог уговора рекао оцу да може да купи коња, као и да је на хиподрому сазнао да иде на Ол стар, када је признао да није ни размишљао о тој утакмици.
Клуб је прихватио ту његову љубав и поштује је, па су тако настале незаборавне сцене из прошле године, када му је врх Денвера донео МВП признање у његову шталу у Сомбору, када се Јокић расплакао.
Novi Sad „Indoor Baseball“ – Kako izgleda kada se mala sala Spensa pretvori u teren za bejzbol? (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јокић хипнотисано гледа у телефон: „Тако се не радује ни победничким кошевима!“ (ВИДЕО) се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.