Партизан представио дресове и „највећи уговор икада потписан“

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Okt.2022, 17:30

Партизан представио дресове и „највећи уговор икада потписан“

Кошаркашки клуб Партизан представио је новог генералног спонзора и дресове за наредну сезоне. Фото: PrtSc/Twitter/b92sport Нови генерални спонзор клуба биће компанија „Mozzart bet“.
„Захваљујем се компанији “Mozzart“ која је друштвено одговорна од тренутка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << свог постојања и која је доста уложила у српски спорт. Желим да им се захвалим што су препознали да је КК Партизан добар бренд за улагање. Ово је највећи појединачни уговор који је икада потписан и радујемо се даљој заједничкој сарадњи“, истакао је председник КК Партизан Остоја Мијаиловић.
Погледајте како је изгледало представљање и у којој опреми ће црно-бели наредне сезоне играти АБА лигу, Евролигу и остала такмичења.
Pokuševski u Top 10 NBA košarkaša sa najvećim potencijalom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Партизан представио дресове и „највећи уговор икада потписан“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.