Звезда „преживела“ Перистери

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Sep.2022, 20:21

Звезда „преживела“ Перистери

Црвено-бели су упркос свим проблемима успели да савладају Перистери са 73:72. Фото: PrtSc/Twitter/Serbia in Cyprus Изабраници Владимира Јовановића су теже него што се очекивало стигли до тријумфа на турниру „Неофитос Хандриотис“.
Клуб са Малог Калемегдана је већим делом меча са Перистеријем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одржавао предност, све док Грци за два и по минута нису истопили вођство од 14 поена црвено-белих.
На поене Бентила у финишу меча тројком је одговорио Калесакис, чиме је најављена „инфаркт“ завршница.
Пропустили су црвено-бели прилику да преко Холанда и Митровића реше питање победника, што је проузроковало стрепњу до самог краја.
Промашена отворена тројка Мораитиса у последњим секундама за победу скинула је камен са срца екипе Владимира Јовановића.
Најефикаснији у Црвеној звезди био је Добрић са 16 поена, Адамс је додао 15, док је Бентил уписао 13.
Pobeda crveno-belih protiv ekipe Peristerija na turniru na Kipru #kkcz #TogetherWeCan #WeAreTheTeam pic.twitter.com/h5k1Y9Lasg
— KK Crvena zvezda mts (@kkcrvenazvezda) September 23, 2022

Dončić: Naučio sam da budem lider

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Звезда „преживела“ Перистери се појављује прво на Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.