Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Feb.2024, 15:56

Срамно: Алексић користи болесну децу како би пљувао по држави! (ВИДЕО)

Нови дан, нови удар на Србију од стране опозиције предвођене тајкуном Драганом Ђиласом. Фото: PrtSc/Twitter Пулен Драгана Ђиласа и носилац листе Србија против насиља Мирослав Алексић на децембарским изборима још једном је показао своју глупост и безобзирност користећи болесну >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << децу да још једном опљује председника Александра Вучића
Нови дан, нови удар на Србију од стране опозиције предвођене тајкуном Драганом Ђиласом.
Овога пута на мети се нашао Дан државности и Сретење – лажни патриота Мирослав Алексић је на најстрашнији начин опљувао Дан државности и прославу истог, која је ове године, по први пут, била организована широм земље.
Алексићу очигледно смета то што Србија слави слободу, чува историју и баштини је, па је све то искористио да срамно пљуне на државу и острви се на председника Србије Александра Вучића обмањујући јавност о улагању у здравство.
Алексић је за тајунску Н1 изјавио да се иза спектакуларно организоване прославе Дана државности крије пораз државе где децу лечимо СМС порукама.
 
POSLE OVE IZJAVE, ALEKSIĆ MOŽE KOMOTNO DA SE POVUČE IZ POLITIKE!
Miroslav Aleksić: „Mi se borimo protiv stanja u društvu koje nije normalno, ovi ljudi stvaraju paralelnu realnost! Mi smo juče imali strašno veliku predstavu povodom Dana državnosti, gde je Vučić organizovao… pic.twitter.com/g1u6I287Vk
— Detektor laži (@LaziDetektor) February 16, 2024

”Ми се боримо против стања у друштву које није нормално, ови људи стварају паралелну реалност! Ми смо јуче имали страшно велику представу поводом Дана државности, где је Вучић организовао ватромете, дронове, заставе…спектакл са изливом радикалско-напредњачког патриотизма, иза чега се крије пораз државе, крије се то што лечимо децу СМС порукама” – изјавио је Алексић.
 
Patrijarh Porfirije boravi u poseti Njujorku

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Срамно: Алексић користи болесну децу како би пљувао по држави! (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.