Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jan.2024, 21:14

Биљана Стојковић признала: Хтели смо насилно да заузмемо Скупштину града! (ВИДЕО)

Биљана Стојковић с листе „Србија против насиља“ окупљене око Драгана Ђиласа признала је да је план опозиције био насилно заузимање државних институција. Фото: PrtSc/Twitter Иако су данима лагали како заправо нису они криви за напад на Скупштину Града Београда, већ „убачени >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << елементи Александра Вучића“, опозиција је на крају ипак признала да су они одговорни за уништавање зграде и напад на полицајце!
Гостујући на тајкунској Новој С Стојковићева је ово практично признала.
– То је био заиста један аутентичан бунт грађана, грађани су огорчени и тај бес који су излили заиста јесте важан! То је био производ жеље да се уђе у институцију која је реално добијена на изборима! То је био покушај да се заузме нешто што смо освојили – навела је она, што је објављено и на познатом Икс налогу „Детектор лажи“.
 
OPOZICIONARKA PRIZNALA: HTELI SMO NASILNO DA ZAUZMEMO SKUPŠTINU GRADA!
Iako su danima lagali kako zapravo nisu oni krivi za napad na Skupštinu Grada Beograda, već „ubačeni elementi Aleksandra Vučića“, opozicija je na kraju ipak priznala da su oni odgovorni za uništavanje zgrade… pic.twitter.com/Wa3korp5Fd
— Detektor laži (@LaziDetektor) January 2, 2024

Spremaju teror za srpsku Novu godinu: Đilasovci odlučni da zagorčaju život Beograđanima!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Биљана Стојковић признала: Хтели смо насилно да заузмемо Скупштину града! (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.