Izvor: Blic, 28.Jan.2020, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZDRAVI, ALI POD NADZOROM ZBOG KORONAVIRUSA Četvoro državljana Srbije pristiglih iz Kine pod BUDNIM OKOM LEKARA

Granični sanitarni inspektor Raša Milanov rekao je za RTS da je četvoro državljana Srbije koji su danas došli iz Kine, stavljeno pod nadzor zbog potencijalne opasnosti oboljevanja od koronavirusa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Državljani Srbije koji su došli iz Kine stavljeni pod nadzor

Izvor: Danas, 28.Jan.2020

Granični sanitarni inspektor Raša Milanov izjavio je večeras da je četvoro državljana Srbije koji su danas došli iz Kine, stavljeno pod nadzor zbog potencijalne opasnosti oboljevanja od korona virusa.

Nastavak na Danas...

Četvoro državljana Srbije koji su došli iz Kine pod nadzorom

Izvor: Radio 021, 29.Jan.2020, 08:03

Granični sanitarni inspektor Raša Milanov izjavio je da je četvoro državljana Srbije koji su juče došli iz Kine, stavljeno pod nadzor zbog potencijalne opasnosti oboljevanja od koronavirusa...Državljani Srbije došli su u Srbiju iz kineskih gradova koji su od Vuhana, epicentra zaraze, udaljeni...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.