ORGIJALA SAM SA MASOVNIM UBICOM! Deniz Dejm otkrila detalje o bludnoj noći sa Urošem Blažićem - Bila sam pijana i drogirana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 14:34

"ORGIJALA SAM SA MASOVNIM UBICOM!" Deniz Dejm otkrila detalje o bludnoj noći sa Urošem Blažićem - "Bila sam pijana i drogirana!"

Stravičan zločin dogodio se noćas nadomak Mladenovca.

Stravičan zločin koji se dogodio noćas u selima nadomak Mladenovca, gde je stradalo osmoro ljudi, a čak 13 ranjeno, potresao je čitavu Srbiju. Masakr se dogodio samo dan nakon masovnog ubistva u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, gde je trinaestogodišnji dečak Kosta Kecmanović iz pištolja ubio osmoro svojih školskih drugova, obezbeđenje škole Dragana Vlahovića i ranio šestoro ljudi.

Osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za monstruozna ubistva u selima Donja Dubona i Malo Orašje, Uroš Blažić (21) uhapšen je jutros u selu nadomak Kragujevca, gde se skrivao u kući rođaka.

Međutim, da Blažić ima burnu prošlost, dokazuju i ekskluzivne fotografije na kojima se jasno vidi da je svirepi zločinac prošlog leta orgijao sa bivšom učesnicom rijalitija "Zadruga" i starletom Deniz Dejm.

Kao učesnik u p*rno akciji bio je i aktuelni zadrugar, Filip Car, koji je telefonom snimao ceo događaj koji se odigrao u jednom stanu u centru Beograda.

Starleta je sada potvrdila da je provela noć sa masovnim ubicom...

- Orgijala sam sa Urošem i Filipom Carem tu noć, bila sam pijana i pod velikom dozom narokotika. Ničeg se ne sećam i ne mogu više ništa da komentarišem. Potresena sam situacijom koja se desila u školi preko puta moje zgrade i sada ovim zločinom. Spakovala sam kofere i trenutno se nalazim na areodromu. Napuštam Srbiju ali vam ne mogu reći gde idem - rekla je Deniz za "Informer".

Na fotografijama se, između ostalog, može videti kako Blažić uzima nogu Dejmove i liže je, te obasipa poljupcima, a zatim je i mazi po golim grudima i telu, dok aktuelni zadrugar Filip Car snima mobilnim telefonom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(FOTO) "Ako ne možeš da kažeš nešto lepo, bolje ćuti": Jelena Đoković poslala poruku posle tragedija koje su Srbiju zavile u crno

Izvor: Blic, 06.Maj.2023, 09:49

Dve velike tragedije pogodile su Srbiju. Posle krvavog pira koji se dogodio u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, kada je trinaestogodišnji dečak-ubica K. K. počeo da puca na drugare i nastavnike i ubio devetoro ljudi, ubica iz Mladenovca U. B. (21) ubio je osmoro ljudi i ranio još 13.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.