Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Mar.2023, 00:04

Vučić: Postignut sporazum o nekoliko tačaka

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Ohridu da je u pregovorima sa premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem uz posredstvo EU postignut dogovor o nekoliko tačaka za primenu sporazuma o putu ka normalizaciji odnosa dve strane.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Nisam ni danas potpisao ništa VIDEO

Izvor: B92, 19.Mar.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Ohridu da je nekakav dogovor postignut i da je zadovoljan zbog toga, kao i da ništa nije potpisao..."Evropski savet će na putu koji neće trajati jedan dan precizirati koliko je ko uradio iz implementacionog plana koji će morati da bude proširen....

Nastavak na B92...

Vučić: Dogovoreno nekoliko tačaka, nisam potpisao ništa

Izvor: Radio 021, 19.Mar.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, izjavio je posle sastanka u Ohridu, da je nekakav dogovor postignut, da je dogovoreno nekoliko tačaka koje će postati deo pregovaračkog okvira.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.