Izvor: Blic, 03.Jun.2020, 08:27

Višković: Ako se virus vrati na jesen u još većem obimu, bićemo spremniji da ga dočekamo nego što smo bili u martu

U vreme kada se donosila odluka o kupovini mobilne bolnice to je bilo jedino ispravno rešenje, jer nam situacija na terenu nije dozvoljavala da čekamo da nam se desi da nema mesta u bolnicama i da nemamo gde da smestimo zaražene i obojele, kaže u intervjuu za Srpskainfo premijer Republike Srpske Radovan Višković.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Višković: Odluka o kupovini mobilne bolnice bila ispravna u vrijeme kada se donosila

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jun.2020

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da je u vrijeme kada se donosila odluka o kupovini mobilne bolnice to bilo jedino ispravno rješenje, jer stanje na terenu nije dozvoljavalo da se čeka situacija da nema mjesta u bolnicama i da nema gdje da budu smještene...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.