Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jun.2020, 13:02

Višković: Odluka o kupovini mobilne bolnice bila ispravna u vrijeme kada se donosila

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da je u vrijeme kada se donosila odluka o kupovini mobilne bolnice to bilo jedino ispravno rješenje, jer stanje na terenu nije dozvoljavalo da se čeka situacija da nema mjesta u bolnicama i da nema gdje da budu smještene zaražene i oboljele osobe.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Višković tvrdi kako je vlast radila časno i pošteno

Izvor: Capital.ba, 04.Jun.2020, 07:32

BANJALUKA – Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković istakao je da su predstavnici vlasti u Srpskoj za vrijeme epidemije virusa korona radili u skladu sa zakonskim propisima, časno i pošteno, a da najviše kritika dolazi od onih koji najmanje rade i koji su se skrivali za vrijeme epidemije. “Rezultati...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.