Izvor: Blic, 10.Avg.2020, 12:58

(VIDEO) SNIMAK TRENUTKA KADA POLICIJA ULAZI U SMEŠTAJ Nikolina Pišek pokazala stanje vile dok su ih izbacivali: "Nad nama je izvršen ZLOČIN!"

Nikolina Pišek se, nakon što je sa suprugom Vidojem Ristovićem i decom izbačena iz vile u Kaštel Starom gde je letovala, oglasila za hrvatske medije, a sada su osvanuli i video snimci nastali u jeku skandala.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nikolina Pišek isterana iz vile: Ponižavali me jer sam udata za Srbina

Izvor: Tracara.com, 10.Avg.2020

Foto: Instagram Nakon što je s javnošću podelila priču o izbacivanju iz vile u Kaštel Starom, gde je za 20.000 evra letovala sa suprugom Vidojem i decom, Nikolina Ristović Pišek od nemilog incidenta oporavlja se na ostrvu Braču. Naime, TV voditeljka tvrdi kako im je slovenački preduzetnik Rok...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.