Izvor: Blic, 29.Nov.2023, 11:19

"IZBORI NISU IGRA, ZEMLJA NIJE IGRAČKA" Vučić: Lako je sa strane da soliš pamet i u svemu nalaziš manu, oni 11 godina govore da sam priznao KiM

- Svaki dan je isto, ne može ni vremenska prognoza bez Vučića, uvek sam je kriv, kada je sunce, onda teramo radnike da rade po vrućini. Kada je sneg, sneg je ponovo iznenadio Vučića i njegove. Očigledno da su interesi spoljnih sila i domaćih tajkuna toliko veliki da to više nema nikakvog smisla - rekao je Aleksandar Vučić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Interesi spoljnih sila i domaćih tajkuna nemaju veze sa zdravim razumom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su interesi pojedinih spoljnih sila i domaćih tajkuna toliki da to nema veze sa zdravim razumom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.