Izvor: Blic, 18.Dec.2019, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U teškoj nesreći na Novom Beogradu TRAMVAJ PEŠAKU OTKINUO STOPALO, hitno prevezen na reanimaciju

U Ulici dr Ivana Ribara na Novom Beogradu, na okretnici tramvaja, nešto posle 19 sati tramvaj na liniji 9 prešao je preko stopala desne noge pešaka. Tom prilikom stopalo mu je amputirano!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Tramvaj u Novom Beogradu otkinuo pešaku stopalo

Izvor: B92, 18.Dec.2019

Na okretnici tramvaja u Ulici Ivana Ribara na Novom Beogradu tramvaj na liniji 9 prešao je preko stopala desne noge pešaka i amputirao ju je, pišu mediji...Kako navode mediji, pešak je hitno prevezen u Urgentni centar, gde mu se ukazuje pomoć...Iz GSP-a su za B92 potvrdili da je došlo do nesreće..."Pešak...

Nastavak na B92...

Nesreća na Novom Beogradu, pešak podleteo pod tramvaj

Izvor: RTS, 18.Dec.2019

Jedan pešak teško je povređen na Novom Beogradu pošto je podleteo pod prikolicu tramvaja. . Nezgoda se dogodila oko 19.10 časova na okretnici "Blok 45" pre početnog stajališta, kada je pešak starosti oko 60 godina naleteo...

Nastavak na RTS...

PREMINUO MUŠKARAC KOME JE TRAMVAJ OTKINUO STOPALO: Čovek je uprkos pokušajima lekara da ga spasu podlegao povredama!

Izvor: Kurir, 19.Dec.2019, 01:05

U Ulici dr Ivana Ribara na Novom Beogradu tramvaj na liniji 9 prešao je preko stopala desne noge pešaka, koji je i pored ukazane medicinske pomoći večeras preminu. Povodom nesreće oglasio se i GSP.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.