Izvor: Blic, 17.Feb.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"U kući je JAKO SMRDELO, a Jasmina je bila zamotana u celofan": Jezivi detalji nestanka žena, čije je telo pronađeno posle 19 godina u ZAMRZIVAČU

Vest da je telo nestale devojke Jasmine Dominić (23) pronađeno nakon 19 godina u zamrzivaču njene porodične kuće šokirala je sve stanovnike Hrvatske, no po svemu sudeći šokantnim detaljima tu nije kraj.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠOK! SESTRA UBILA JASMINU, PA KRILA TELO U ZAMRZIVAČU 19 GODINA?! Uhapšena žena (45) zbog zločina koji je potresao region! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 17.Feb.2019

Hrvatska policija je u subotu uveče uhapsila 45-godišnju ženu koja se sumnjiči za ubistvo Jasmine Dominić, čije telo je 19 godina posle nestanka pronađeno u zamrzivaču u porodičnoj kući u selu Palovecu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.