Izvor: Blic, 18.Jul.2020, 07:17

Tim od 100 lekara posle 12 sati borbe uspeo je da razdvoji bliznakinje: Bile su tako povezane da kada jedna sedi, druga mora da leži

Tim od 100 lekara iz grada Ho Ši Min u Vijetnamu uspešno je završio mukotrpnu operaciju razdvajanja bliznakinja starih 13 meseci, koje su bile spojene u predelu kukova. Hirurški zahvat je trajao 12 sati.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tim od 100 lekara napravio "LAVOVSKI" PODUHVAT: Posle 12 sati borbe uspeli DA RAZDVOJE SIJAMSKE BLIZNAKINJE (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020

Bile su tako povezane da kada jedna sedi, druga mora da leži..Tim od 100 lekara iz grada Ho Ši Min u Vijetnamu uspešno je završio mukotrpnu operaciju razdvajanja bliznakinja starih 13 meseci, koje su bile spojene u predelu kukova. Hirurški zahvat je trajao 12 sati...Devojčice Truh Nhi i Dea Nhi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.