Izvor: Blic, 14.Jun.2021, 16:01

TUGA U PORODICI UTOPLJENOG DEČAKA "Svaki dan sam ga vodio da se igra, juče me je pitao zašto ga još čekam, doći će sam i ja sam otišao"

B. P. (10), dečak koji se utopio u bazenu u Odžacima kod Sombora, kobnog dana je sa dedom išao na sportske terene pored bazena, kako bi se igrao sa drugom decom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"IDI KUĆI, SAM ĆU DOĆI"... NIKAD SE VIŠE NEĆE VRATITI: Uplakani deda nastradalog dečaka (10) tvrdi: Nije sam skočio

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021

Čekaju se rezultati obdukcije...B. P. (10), dečak koji se utopio u bazenu u Odžacima, kod Sombora, kobnog dana je sa dedom išao na sportske terene pored bazena, kako bi se igrao sa drugom decom...Prema rečima njegovog dede B. P., po kome je i dobio ime, ovo je velika tuga za njim...- Svaki dan oko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.