IDI KUĆI, SAM ĆU DOĆI... NIKAD SE VIŠE NEĆE VRATITI: Uplakani deda nastradalog dečaka (10) tvrdi: Nije sam skočio

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 15:56

"IDI KUĆI, SAM ĆU DOĆI"... NIKAD SE VIŠE NEĆE VRATITI: Uplakani deda nastradalog dečaka (10) tvrdi: Nije sam skočio

Čekaju se rezultati obdukcije.

B. P. (10), dečak koji se utopio u bazenu u Odžacima, kod Sombora, kobnog dana je sa dedom išao na sportske terene pored bazena, kako bi se igrao sa drugom decom.

Prema rečima njegovog dede B. P., po kome je i dobio ime, ovo je velika tuga za njim.

- Svaki dan oko 17 sati idemo da se igramo, vozim ga biciklom i čekam da se izigra, kako bi ga nakon toga vratio kući. Međutim, juče me je dva puta pitao:"Još me >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čekaš? Ajde, idi kući, sam ću doći! " Što sam i uradio - kaže uplakani deda i dodaje:

- On se plašio vode, tako da sigurno nije sam otišao blizu bazena, skočio ili se igrao u blizini, jer on ne voli vodu. Čuli smo da ga je neko gurnuo, ali zaista ne znamo koje dete je u pitanju - navode oni.

Nesrećni dečak je živeo sa ocem, babom i dedom.

- Voleo je životinje, društvo, bio je veoma živahan - kaže baka i dodaje da je krenuo godinu dana kasnije u školu, jer je imao problema sa govorom.

Rezultati obdukcije biće gotovi sutra.

Dečak će biti sahranjen sutra na lokalnom groblju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Baka i djed dječaka koji se utopio u bazenu: Plašio se vode, sigurno nije sam skočio

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2021

SOMBOR - B. P. (10), dječak koji se utopio u bazenu u Odžacima, kod Sombora, kobnog dana je sa djedom išao na sportske terene pored bazena, kako bi se igrao sa drugom djecom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.